Over Ons

Over ons

Sinds de lancering biedt ALLTEX een breed scala aan modeproducten. We werken ook samen met een wereldwijd netwerk van bewezen Europese leveranciers, waardoor we een breed scala aan hoogwaardige modekleding tegen lage prijzen kunnen aanbieden.

Wij leveren wereldwijd aan online en stationaire winkels, boetieks en groothandels. Onze website wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u elke dag met succes producten aan uw winkel kunt toevoegen

U hoeft geen account aan te maken op onze webshop zoals bij vele andere webshops dus u kunt altijd als guest een bestelling doen.

 

We verbeteren onze kwalificaties voortdurend omdat we het belang begrijpen van de rol van de klantenservice bij het kopen van producten in onze groothandel. Ons hooggekwalificeerd personeel stelt alles in het werk om al onze klanten effectief en efficiënt te bedienen.

Onze visie

Wij vinden dat kwaliteit volle kleding niet altijd duur hoeft te zijn. Wij als bedrijf hebben opgemerkt dat het niet heel toegankelijk is voor kleine zelfstandigen om een groothandelaar te vinden in de textielwereld. Daarom staan wij open voor alle soorten zelfstandigen en privé-klanten.